domingo, 15 de julio de 2007

DIA 1

EI!!!!!!!!!
Ja som a Delhi... i sembla que faci molt de temps que hi estem. El viatge d'ahir va anar molt be..per alguns va passar mes depressa que per als altres. El Marc va dormir com un liro durant tot el viatge!EQUIPATGES REBUTS!VISCA!!!!

Sortint de laeroport, a les 22hores (hora local)vam agafar un taxi que es va equivocar d'hotel i ens va deixar en un altre. Per als qui els hi interessi la informacio varem anar a un hotel que es diu COTTAGE YES PLEASE (1000RS)tres persones amb habitacio amb aire acondicionat. El problema es que hi ha 3 hotels mes a Delhi que es diuen YES PLEASE i per aixo el taxi es va equivocar. Varem haver d'agafar un rickshaw que a les 00 hores ens va deixar a l'hotel correcte. Un tio en bici que ens va carregar a nosaltres tres mes totes les bosses...TOTA UNA EXPERIENCIA!!!!vam estar a punt de caure en varies ocasions.
Avui, quan per fi hem trobat un lloc per dinar, ens ha costat lo nostre... (era una terrassa molt xula) ha comensat a caure un xafec MONZONIC i hem acabat dinant a l'habitacio d'un dels treballadors del restaurant.
Fa molta i molta calor!pero es pot suportar (ara be, no apta per Jordis Salvadors).

A TOTS ELS PARES I MARES: DIR-VOS QUE ESTEM BE I MOLT CONTENTS!!!!!!
A TOTS I TOTES ELS COMPANYS DE FEINA DIR-VOS QUE... AI, SI JA NO ENS ENRECORDEM DE NOSALTRES (ESTHER, ESTO NO VA POR TI)

AH, per cert!de moment no ens han timat (o aixo pensem).

Dema si tot va be, marxem en avio cap a KATHMANDU!No sabem quan podrem tornar a escriure. Paciencia!!!

2 comentarios:

Jose i Montse dijo...

Hola nois!!!. Estem molt contents de que el viatge i l'arribada hagi anat bé amb la primera anècdota a la motxila. Encara esteu a Kathmandú? Suposem que ja esteu del tot ambientats amb la temperatura. Nosaltres marxem demà i esperem poder compartir bones experiències virtuals amb vosaltres.
Tenim un encàrrec del Jordi (Marc el veí malalt de col·leccionime del 6è C). Ens demana escuradents embolicats. Feu el que pugueu... Disfruteu tan com pugueu i impregneu-vos dels colors, de les olors i de tot plegat per poder fer-nos 5 cèntims de les vostres experiències. GOOD LUCK!!!i un petonàs per tots.

Anónimo dijo...

Ja fa uns dies que havia vist l'entrada però no m'atrevia a ser el primer. Celebrem que l'arribada hagi anat bé i que -fins i tot- les maletes hagin arribat.
Ahir va ser dia de moviments (el crack moçambicà a Madrit, uns altres que van tornar del Txad i un altre que va tornar de pedalar 15 dies per Menorca). Tot bé i tots bé (sobretot el crack moçambicà, ja us explicarà).
No queda més que esperar que tot segueixi igual de bé.
Jo, de moment, no tinc cap encàrrec però no patiu.. alguna cosa se m'acudirà.

Salut i records!

6Q

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...