viernes, 27 de julio de 2007

DIA 13

HELLO HELLO!!!!Ens trobaveu a faltar, eh??? Primer de tot, MOLTES GRACIES, a tots els que us heu animat a escriure, els vostres comentaris ens posen la pell de gallina!!!ENS ENCANTEN!!!
Comencem, que si no, no acabarem mai!!!tenim forces coses que explicar. Avui estem a Daarjeling, encara que no veiem res, i aquesta nit marxem cap a Varanasi. Ara com sempre, recopilem:
Despres de marxar de Patan, varem passar dues nits a Kathmandu. HOTEL SUPER RECOMENAT: HOTEL HORIZON (a Thamel): gens sorollos, habitacions amplies i molt net. Aprox. 600 NRS. (6 euros entre els tres)
Al dia seguent de visitar Bhaktapur i Patan, varem anar als tres temples mes grans i importants de Kathmandu: Boudhnat, Pashupatinat i Swadhnat (Temple dels micos sense gaires micos. Mes micos a Pashupatinat) Disculpeu per les faltes en els noms, pero ja tenim la guia de Nepal guardada!!!Dia intens, degut a que despres varem anar a la Durbar Square, teniem la missio de reservar el bitllet d'autobus cap a Kakarhbita (ciutat ultima abans de creuar la frontera amb india. El riu separa els dos paisos) i caminar per tot Thamel intentant regatejar alguna cosa o altra...
Operacio bitllet d'autobus: si recordeu de viatge a Pokhara, varem anar amb una companyia turistica que es deia BLUE SKY, per comprar el bitllets cap a India (com haviem tingut bon rotllo amb el paio) varem decidir tornar a la mateixa agencia "Maldita la gracia". De sobte ens diu uns preus desorbitats, pero veiem que era la unica manera de sortir d'alla, i tot amb el bon rotllo, pensavem que ens estava fent uns preus bons!Sort vam tenir de l'iluminat del Marc que mentre regatejavem ell mirava la guia...SORPRESA!!!a la guia ens deia que el preu era menys de la meitat del que el paio ens estava dient!!!De sobte li ensenyem i es va quedar a quadros, no sabia on ficar-se...nosaltres ens "descollonavem" i ell nomes va poder dir-nos que els preus havien pujat..juasjuasjuas!!!Despres de dir-li, de bon rotllo, que era un estafador, vam acabar treient els bitllets pel preu que tocava!! (pels que vagin, no mes de 600NRS per persona).
Operacio autobus 2: 4am, hora que haviem destar a la parada, alla ni rastre del bus, no nomes aixo, sino que ningu en sabia res... una hora mes tard apareixen 3 individus dient que alla estava el nostre bus.. el mes atrotinat de tots. El pitjor, ens esperaven 15 hores de cami. Amb la calma, el bus arranca...
Operacio bus 3: despres de portar unes quantes hores de bus, val a dir que els nepalis pixen molt, de sobte el conductor arranca, deixant-se als que estaven pixant a proposit (un dells era el seu acompanyant)... Aixo faria gracia, pero encara en te mes si degut al Monzon.. la carretera sembla un gran panta i l'autobus quasi quasi un submari... NO PODIA ATURAR-SE alla al mig... En definitiva, ja veiem els tres pixaners, caminant amb els pantalons arromangats fins a les ingles caminant aproximadament uns 500 metres!!!!Tot el bus rient de la situacio.
Operacio bus 4: aquesta ja no fa tanta gracia, vam moments de tensio. Era fosc, el Monzon apretava, les carreteres no tenien llum i cada cop mes, el bus s'anava buidant.. Quan quedava 7 persones aprox, l'acompanyant del conductor s'acosta a nosaltres i ens diu que el bus te un problema i que ens deixen alla per canviar de bus (alla era al mig de res, i de l'altre bus ni rastre). De sobte, el bus es para i un passatger i el conductor es posen a discutir en Nepales. Un traductor espontani ens diu que els autobuseros estan dient als passatgers que queden, que facin una recolecta de diners per pagar-lis mes... quan de repent, la discussio es calma i sembla que el passatger "guanya la partida", l'autobus engega i deu minuts despres torna a parar, alla baixen tots els passatgers menys nosaltres!!!Ens diuen que aquella no era la nostra parada!!!I si recordeu el Monzo i la foscor, la escena NO FA CAP GRACIA. Finalment, varem baixar amb la cua entre les cames sense pagar mes, amb un nus a l'estomac, pero el mes important: sencers.

Tot i que estavem molt aprop de la frontera, el dia seguent el varem perdre sencer pujant cap a Darjeeling i comprant el bitllet de tren d'aquesta nit cap a Varanasi, esperem que el tren vagi millor que el bus.

Daarjeling: diuen que es molt maco, i realment el poc que veiem aixi ho demostra, pero plou moltissim durant tota l'estona, fa fred i hi ha molta boira, tanta que no veiem les plantacions de te. Definitivament, no hem tingut sort amb el temps, si fa aquest temps no val la pena pujar, pero si fa un bon dia: Aixo es precios i el cami es de vertic, doncs Darjeeling puja 2500 metres d'alsada. Aqui hem dormit en un lloc, no tant economic com a Nepal, pero que estava forsa be: Bellevue HOTEL (el nou, hi ha dos un al costat de l'altre) es com un refugi de muntanya. No menjeu al hotel Shangrila, els cambrers uns rancis i el menjar car!!!Per cert, aixo esta plagat d'espanyols!!

Be, ens despedim fins la propera, a veure si Varanasi ens agrada tant com tothom diu.
MOLTES GRACIES A TOTS PER LA VOSTRA PACIENCIA!!!
VISCAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Holaaaaaaaaaaa Neuuuuseta, l'Esther i jo (Aurora) estem mirant el vostre blog. Què guai!! Et veiem molt feliç. Quina enveja. T'enviem petons tots els del Versus, menys el Jesús (diu que ja deus saber per què)

;-)

Unknown dijo...

BONA TARDA NEUS!

soc la magali i jo ja he tornat d'anglaterra. val a dir que allà també hem tingut un "monzo" plujes interminables de dies sencers i la prevenció d'inundacions cada dia. per sort, com vosaltres de moment, tot ha anat genial i nens i jo hem tornat avui a BCN. Dilluns a treballar i molt poques ganes de fer-ho. Ja aniré llegint els vostres comentaris que són molt entretinguts!!
Molts petons i abraçades, MAGALI

Anónimo dijo...

ei, quantes i quantes coses.....
Ja se sap en el pack del viatge hi entre una mica de tot, hi podeu estar ben contents que guanyen les bones experiencies. Ara que ja teniu l'anecdota del viatge tot seguira perfectament.
Quantes coses tindreu per explicar-nos. Preneu-ne bone nota al vostre disc dur particular per no oblidar-vos de res, voldrem saber de tot.
Ja hem vist que monkeys pocs, res del que ens diuen els que van de turistes vaja.
Nosaltres tornem a ser a New York a les acaballes de les vacances. Si no hi ha res de nou, dema cap a Barna, desole... pero tot s'acaba. Ei, pero ja falta menys per les properes. Us ho dic per quan tingueu la sindrome de la tornada, ja podreu anar pensant en l'any vinent...
Les fotos maquissimes!!!! I el millor de tot, es el vostre somriure, reflectiu molt be tot el que sentiu.
Res mes macos, molts kissos i una forta abracada per tot tres. Ei Marc, acabem de passar per el Madison Square Garden, ja.... res a veure amb les vostre vistes oi?
Doncs aixo fins ben aviat i disfruteu molt!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Això no es fa, no he esmorzat i veig el peazo plato de menjar indi que es va cruspìr la Mireia... quina gana. Per no parlar de les fotos guapes dels llocs on heu estat... semblen decorats de pelis d'Indiana Jones.
Bueno, jo d'aquí dos dies agafaré vacances i ja no consultaré Inter4net fins a finals d'agost, així que acabeu molt bé el viatge i aprofiteu els darrers dies.
Melena, ens veiem a parir del dia 30, dia del meu retorn en nom de la Natura.
Podràs aguantar l'espera? Jo haig de reconeixer que per les nits em toco pensant en tu!!!!!!
Bon viatge de tornada als 3.
José Luis, Lua and family

Anónimo dijo...

Hooles, com anem?

Per BCN una mica acalorats, ara que ha tornat la llum però Renfe es torna a espatllar -com podeu comprovar res canvia-.

Estem del tot impresionats amb les vostre cròniques i el vostre viatge en general. És fantàstic que, malgrat els ensurts inevitables, tot vagi tant i tant bé.

Marc, ahir que la Mercè i el Vicenç celebraven els seus 50 anys es van recordar de tu/vosaltres i ens van donar molts records.

Com pots veure alguns ja estan quasi de tornada i d'altres (je, je..) som a punt de marxar.

Que segueixi tot igual de bé i si pot ser encara millor i molts records!

MireCesc & Co.

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...