sábado, 21 de julio de 2007

DIA 7

Ei familia!!! Teniem escrit tot el text i s-acaba de borrar. Kina putada...
Estem a aBandipur. Aixo es molt macoo! Pero primer us farem un breu resum dels ultims dies>
Hem estat a Lumbini, el lloc on va neixer Buda. Vem anar en bicicleta passejant pels temples Budistes dels diferents paisos del mon... Molts estaven en conctruccio pero va valer la pena. No sempre es pot estar a lepicentre del Budisme. Lllastima que no vem arribar al Nirvana... jejeje
Per arribar a Lumbini i despres anar cap a Bandipur, hem passat mes de 25 hores en autocar.
A l-anada tenien q ser 5 hores i van acabar sent 10h. Va ser un pal de la hostia, doncs lautocar es del segle XV. Menys gallines i vaques hi ha de tot. Tot amenitzat amb musica autocotona a tota pastilla. Aixo 10 hores i la fantastica comoditat del bus, fan que no sigui gaire divertit... Els autobusos turistics valen el mateix preu q els locals, i la diferencia es descomunal.
Ara estem a Bandipur, es maquiiiisim!!!! La llastima es que plou i hi ha una boira de nassos i no ens deixa veure les Anapurnes i lEverest. Coses del Monzo.
Bandipur es precios. La gent es agradable i molt alegre. Ens passem el dia dient NAMASTE (hola). L-Hotel es diu BANDIPUR GUEST HOUSE. Esta molt be i nomes x 2 euros.

Dema marxem a KATHMANDU i agrairiem als TIETS MIREIA q ens diguin lHotel al q van estar. Nosaltres vem estar al MARCO POLO i era molt sorollos.

Bueno, seguirem informant, pero esperem seguir rebent aquests fantastics COMENTARIS que ens deixeu, que ens animen i es fan estar tranquils, doncs veiem que hi ha algu q segueix treballant i tirant el pais endevant. Que bona falta li fa! jejeje

Apali, petonets, abrassades i NAMASTE!

9 comentarios:

Silvia dijo...

Qué envidia me dais!!!!! me teneis cada día mirando si habeis escrito o no algo....
Bueno, comentaros que nosotros casi seguro que el día 3 de Marzo saldremos para allá, con lo que reservaros el día 1 de Marzo para 'Celebración Familiar' a partir de las 12h. jejejeje!

Seguid pasándolo bien!!!
Besos para los tres!!!

Anónimo dijo...

Jol que envidia nos estais dando!!!
Vosotros llegando al estado de iluminación mientras aquí nosotros nos quedamos sin pilas. Por cierto, el budista debajo del arbol orando me ha recordado al propio Gautama llegando por primera vez al nirvana debajo también de un arbol (no recuerdo si era un manzano como el del Newton o ya estoy mezclando cosas).
Seguid así que esto mola mazo, estoy por abrir un blog para nuestro viaje a Galicia y poneros fotos de nuestros pulpos, lacón, pimientos del padrón, empanada gallega, ...¿ a qué estais salivando?, jejjeje, y por cierto, con papel higiénico para después de las comidas. JUAS
Besos y abrazos pa los tres.

Anónimo dijo...

ya nos gustaria que nuestro viaje a Galicia fuese tan divertido (quitando lo de las 25 horas de autobus)vemos que habeis hecho amistades, por cierto alguien dice que no hace falta que los traigas, en cuanto al arbol creo que debe ser mas grande que los de "San Pedro" (masada), ¿que tal la comida? muchos besos.

Anónimo dijo...

L'avi Jordi després de llegir els vostres comentaris i les vostres aventures, us vol diar també alguna cosa:

"Us envejo!. Aquests viatge pels llocs que visiteu cosa que jo també m'hauria agradet però no ha estat possible. Espero que deixi de ploure perquè segons els vostres missatges cada dia teniu el seu ruixat. Saludos a l'Himalaya. Avi Jordi"

Francesc dijo...

Hola a totes i a tot.

Seguim amb molt d'interès els vostres afairs per les inhòspites terres de la Índia. Realment el viatge és fantàstic.

Marc, i companyia, dir-te que vui han trucat els pares que deixaven Boston camí de Québec. A ells el viatge també els va molt bé (suposo que heu pogut veure els seus comentaris en el blog)

Per la resta tot OK. Hauràs vist que l'avi ha decidit fe-se internauta per un dia i us ha deixat també un missatge. Naltros, d'aquí a una estona anem a dedicar-nos al noble art de la mudança amb l'Albert. Ja li darem també records.

Bé. Us deixo. Que segueixi anant tant i tant bé i que pogueu aprofitar-ho al màxim.

Petons i abraçades a repartir.

Salut

MireCesc

Anónimo dijo...

Estem a Vacarisses i lleigim les vostres "peripecies". Tot sigui dit, en fe-ho una mica d'enveija. Les vostres cares, es a dir ,la teva cara Neus, es..........especialment somrient. Vos desitjem que continue-ho aixi, i en algun altre moment vos escriurem. Si ane-ho a Dajerling o com sigui.....compre.ho té per nosaltres ¿ Vale?. Un petó molt fort per tots.

Anónimo dijo...

Hola macos! Som els tiets, nosaltres vam estar a un hotel molt maco i pensem que no era car que es deia: Hotel Courtyard
G.P.O. Box 463 Z-Strett, Thamel, Kathmandu
E-mail: hotel@courtyard.wlink.com.np
Website:www.hotecourtyard.com
Aquest hotel no el vam escullir per que sí, si no per la seva situació feia que fos un lloc tranquil i acullidor.
Molts petons i abraçades!!!

Anónimo dijo...

Sóc un amic d'en Francesc Soler i l'únic que us puc dir és que em feu molta enveja! No perdeu aquesta alegria ni el transmetre-la!!!
Una abraçada africana!!! David (david@feverfilm.com)

Anónimo dijo...

Eiii!!

Només dir-vos que la 3a temporada de "a 2 metros..." és BRUTAAAL i la 4a és encara més addictiva...he d'avançar al màxim abans de que torneu. ;P
Petons i ke vagi molt bé!!

"Six feet under fan"

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...