lunes, 23 de julio de 2007

DIA 7

VISCA, VISCA I VISCA!!!Les coses no ens podrien anar millor!!!Nomes ens queden unes hores a Nepal i ens fa molta pena marxar. No podem posar fotos perque aquest ordinador esta molt vellet, pero no us preocupeu que aixi que poguem les penjarem.
Com sempre recopilem el que hem fet Durant aquests dos dies: deixant Bandipur, varem anar cap a Kathmandu en autobus, I d’alla varem agafar un taxi cap a Bhaktapur!Tiets de la Mireia, quanta rao tenieu, aquesta ciutat es indescriptible, sembla que el temps s’hagi aturat en el s. XV.
Varem dormir en un hotel que estava molt be, semblava un parador. Es deia Siddhi Laxmi i estava a la Taumadhi Tole, en ple centre de la ciutat. Un dels encants de l’hotel es que estava dins del tercer temple mes important de la plasa, pero aquest encant es girar en contra nostra, quan a les 5 del mati han comensat a fer pregaries sense deixar de tocar les campanes!!!jejejje Contents que teniem habitacions a la civilitzacio, la Neus tenia el spiderman al seu lavabo (una aranya molt grossa i peluda), sort n’hem tingut del nostre heroi, el vigilant de l’hotel que no passava dels 18 anys I ens ha salvat!!!Ara be, hem dormit amb una tensio considerable…
Passejar per Bhaktapur et fa sentir dins de la pelicula “La casa de las dagas voladoras”, no hi ha cotxes i esta plena de temples espectaculars. Aquest mati, una guia improvitzat que no passava dels 7 anys ens ha acompanyat per tot el tour. Era per menjar-se’l, es deia Samir I parlava espanyolo (uno, dos, tres, cuatro…hasta diez) Li hem comprat unes galetes I quan li hem dit que no li donariem diners, ens ha deixat immediatament per una altra parella de turistes… una estona despres hem vist com la parella li comprava un gelat I ell ens mirava com dia “mireu que he aconseguit”. Quin tio mes espavilat!!!!
De Bhaktapur, hem marxat cap a Patan, molt a prop de Kathmandu. Tambe ha sigut genial!!! La Durbar Square (la plasa principal) IM-PRE-SSIO-NANT, aqui pero hi havia molts mes turistes I molts mes venedors que oferien de tot a qualsevol preu… En una de les tendes de Patan, hem xerrat amb un actor nepales… era pluriemplat I la meitat del temps la dedicava a vendre samarretes I camises, I l’altra meitat a fer d’actor protagonista de pelicules “MADE IN NEPAL”. Ens ha ensenyat la caratula de la seva nova pelicula (n’ha fet 4 en total) Tiets Mireia, gracies per la info de l’hotel, aquesta nit provarem de dormir alla. Ara marxem cap a Kathmandu, I dema ens queda una marato per veure en un dia: els tres temples I el centre de la capital. Dema passat anirem cap a Darjeeling.
Una abrasada a tots els seguidors del nostre blog!!! NAMASTE a tots I a totes.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Querida Mireia,

¿Cómo quieres que haga comentarios si lo único que siento ahora mismo es envidia, y de la mala?
Nosotras aquí muertas del asco, nunca mejor dicho esta mañana en la que hemos estado sin luz un buen rato, y vosotros por el mundo visitando maravillas..... cuánto acertó sergi cuando me bautizó como envidiosa en el lenguaje de signos...
Más en serio, me alegro de que esté yendo todo tan bien en Nepal. Esperemos que continúe así en la etapa india.

Besos y a cuidarse,

Ana Fer.

Francesc dijo...

Holes,

Celebrem que tot plegat seguieixi molt i molt bé.

Suposo que heu vist un comentari d'un tal David Puigmartí. Heu de saber que aquest us l'han escrit des de Senegal. És a dir, que el vostre bloc ja és del tot internacional i les vostres aventures i desventures no coneixen fronteres.

Com algú ja explica avui ha estat un dia caòtic a Bcn. Més de 350.000 persones sense llum i dos estacions de Fecsa cremant (una d'elles al passeig Maragall amb Pare Claret). Ara són les 8 del vespre hi sembla que encara hi ha força gent sense llum. Vaja, un dia per recordar.

No sé qui escriu les cròniques (segur que els 3 a la vegada)però, sigui qui sigui se l'ha de felicitar per la rigorositat i la força que desprenen. Enhorabona!

Esperem que els vostres dies segueixin igual d'emocionants i divertits.

àpali, salut, sort i records.

Cesc & Co.

Anónimo dijo...

¡namasté! como puedes ver os estamos siguiendo todos los dias, y eso tiene nuestro merito, pues ya saves lo negada que soy para estos aparatos y no digamos la falta de practica de escribir, a pesar de eso he imprimido la foto de los niños y la voy enseñando a todo el mundo, y como explico vuestro viaje algunos me han pedido la dirección para porder seguiros tambien.
Una forta abrasada per tots, i molts petonets.

Anónimo dijo...

eiii!!
jo vaig llegint sempre q puc però no comento perque no se mai q posar, jiji.Intentant q la mama s'enteri una mica de les noves tecnologies...i prou be jeje.Que mona escrivint en castella jeje.
Em mola molt q estiguis fent aquest viatge tata, i espero estigui sent una experiencia increible i inolvidable, fa enveja, jeje.

Perki tot be, estic força be i motivada amb els campaments, marxem la setmana q ve!!avui reunió pares...
i vaig fent excursionetes amb els amics del cau per anar posantme en forma :P

desde aki un peto ben fort i una abraçada!!i q segueixi wai la ruta!!
Namaste!

Roser dijo...

i...sí senyora! m'he sentit aludida...sóc una rància, però una rància que està seguint les vostres peripècies per "allende las indias" amb una envejaaaaa...
Us envio un petó de colorins i que ho seguiu disfrutant molt i molt i més encara.
Roser.

Anónimo dijo...

Òstres, nena, quina enveja que em feu venir cada cop que entro al vostre blog! Que consti que he anat seguint diàriament les vostres peripècies encara que, fins avui, no m'he decidit a afegir-hi cap comentari. Bé, només dir-te que m'alegro molt de saber que ho esteu passant tan i tan bé. Faré cas de les indicacions i consells quant a hotels i llocs de visita obligada. Així a la tornada podrem comentar les nostres aventures estiuenques. Molta sort en la vostra ruta pel sostre del món! I no oblideu mantenir-nos al corrent de tot plegat. Per cert, estic desitjant llegir les meravelles que pogueu explicar de Darjeeling (estic intentant convèncer a les meves companyes de viatge d'anar-hi a fer una visiteta. A veure si m'ajudeu).

Molts petons i no t'oblidis de mirar l'altra vora del Ganges quan arribis a Varanasi. jeje.

Alba (FVF)

Unknown dijo...

hola NEUS;MIREIA Y MARC

Sòc l'Esther.
m'alegro molt per el viatge que estem fent.
Tinc enveja(pero de la sana)
Bueno hablando en castellano, Neus disfruta, mucho, pero mucho de este viaje.
Lindas las fotos.
Un beso

Anónimo dijo...

Holaaaaaaaa!!!

Llegim el blog, pero no sabem que posar...
Bueno, ens alegrem mooooooooolt q tot us surti tan be! que la vostra sort no canvii, EH!
Jo no hagues pogut dormir amb un spiderman aprop... :& jejejje
Molts petons desde Hospitalet!!!
I molt bon viatge!!

Anónimo dijo...

Mireia, lo prometido es deuda!! Sé que sóc una rància per escriure tan tard però és que no podia fer-ho abans de confirmar que ja tinc els bitllets per Lisboa!!! Olé, olé!!
Et trobo molt a faltar perquè no tinc amb qui barallar-me!! Juas juas (aquesta especialitat de riure va dedicada a tu, ja saps que la meva és jajaja).

És molt emocionant llegir les vostres aventures gairebé a temps real. No deixaré de sorprendre’m amb tot el que les noves tecnologies ens permeten.

No us repetiré que també tinc enveja sana o insana perquè el que tinc és enveja superlativaaa!!! Jajaja Segur que gaudiu als hotels de millors comoditats que per aquí amb l’apagada que va haver-hi a Barcelona el dilluns! Molts estem a les fosques!

En fi, espero que us ho continueu passant tant bé! Ah! I et dec el text dels viatges! Ho sé... ;)

Un petonàsss de l’Ana Tuuuuuu!!!

Xavipotter dijo...

Hola Neusssssssssssssssss (i Marc i Mireia) soc el Xavier!!! de Sant Boi!!! m'acaben de dir el vostre blog i no tinc temps de llegir ni mirar les fotos ara mateix, però ho faré segur segur.

Res que em feu molta enveja, molta molta.

Gaudiu molt, impregneu-vos bé de l'essència de la India i sigueu molt feliços.

Petons rodons,

X

albertinho dijo...

olaaaaaaaaaaaaa soc l albert ja vec que us va força be per alla m alegru molt molt molt es el primer dia que entro la pagina jejeje no es perque no m agrades entrar si no perque feia pal xD, a veure si ara entro mes sovint i us escric alguna coseta!!!!! a Barcelona fa dos dies sen va anar la llum a mes de la mitad de la poblacio de la llum perque els subministraments de electricitat de llum de passeig maragall i entença es van cremar i va deixar amolta gent sense llum no anaven tampoc els semafors i els metros tp, tb es van quedar gent a dins dels ascensors!!!!! bueno us deixo ja os possare si ja alguna noticia mes !!!!! xao besus del teu germanet preferit crack_mediatic xDDDD

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...