martes, 17 de julio de 2007

Ei, no podem escriure res, portem 29 min. intentant conectarnos

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Buf.. quina llàstima.
Penseu que el blogger es pot alimentar també via correu electrònic.
S'ha d'entrar al panell -> opcions -> correu electrònic.
Una vegada allà es pot configrar una adreça de Gmail a la que si hi envies un mail se't posa directament com una entrada del blog. Potser d'aquesta manera serà més fàcil que pugueu anar omplint el blog. L'únic important és que no danr aquestra adreça ja que, aleshores, qualsevol podria fer entrades al blog com si fossiu vosaltres.
Bé. Disculpes pel rotllo i espero que tot segueixi igual de bé.
Per cert, els barrets, preciosos.
Salut
6Q

Anónimo dijo...

Ei esteu guapíssims amb els barrets i el lloc on heu fet la foto encara ho és més...Com va la calor? Impregneu-vos dels colors, les olors i de tot plegat per poder fer-nos l'explicada.
Nosaltres marxem d'aquí unes horetes i esperem poder compartir alguna experiència virtual, malgrat algun entrebanc, amb vosaltres.
Marc encàrrec del Jordi, el veí malalt de col·leccionisme, demana escuradents que vagin embolicats. Aquí difícil, oi, però fes el que puguis.
Disfreteu i.. feu moltes fotos, eh!!!
GOOD LUCK i un petonàs

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...