sábado, 4 de agosto de 2007

dia 21

HOLA FAMILIA!!!!En primer lloc, comentar que estem molt lluny de les inundacions, i que per sort estem fora de perill. Estem de conya!!!ja tots bons i podent tolerar els forts aires acondicionats d'aquesta gent!!
En segon lloc, agrair a tots aquells que ens heu estat seguint i que ara us toca a vosaltres gaudir de les vostres vacances!!!!!QUE VAGIN MOLT BE!!!!i si feu un blog el seguirem!!!!jejejeje
Estem a Udaipur, en principi, no consta a l'itinerari, de fet, ultimament hem variat molt l'itinerari.
Recopilem:
Varem marxar de Varanasi cap a Agra, com ja sabeu en un tren nocturn!AQUEST COP EL TREN DE LA BARBIE HAPPY FLOWER!!!La majoria eren nenes molt descocades i que a primera hora del mati s'estaven maquillant!!Tot erem turistes, i el tren semblava un altre!!!

Un cop a Agra ens va entrar la mala llet: entrar al Taj Mahal ens costava el mateix que dormir els tres, tres nits en un bon hotel ( QUINA VERGONYA I ESTAFA). Cal especificar, que els indis entraven quasi gratis. Varem fer boicot i el varem anar a veure per la part posterior. Igual o + bonic i gratis!!!!
Com que a Agra no hi ha gaire cosa mes a veure, voliem empendre el viatge cap al Rajhastan aquella mateixa tarda, com que no hi havia trens, varem decidir llogar un cotxe. Voliem un cotxe per un dia i en vam acabar llogant un per 13 dies, es a dir fins que marxem (conductor i maldecaps inclosos) El nostre nou company es diu DANESH!!ve amb nosaltres a tot arreu, es un bon home pero ens "sableja" sempre que pot, anar amb ell comporta negociacio constant (3/4 hora de negociacio aprox. ) Tot i aixi ens cau be, es divertit i te un bon cor. El primer dia ens va portar a casa seva, varem pendre un te mentre coneixiem a la seva familia i ell es preparava pel viatge.
Ja hem visitat: Fathepur Sikri (molt a prop d'Agra), Jaipur, Pushkar i ara Udaipur. Aquestes ciutats ens estan agradant mes que el que haviem vist d'India fins ara, el Rajhastan es realment molt bonic!Tot i aixi, tot lo bonic que tenen ho tenen molt descuidat i brut. Sap greu veure un palau milenari ple de pintades "PAQUI TE QUIERO".
Anecdotes:
Hem estat al CINE!!!!hem anat a veure la ultima estrena del moment en un dels millors cinemes de la India. Semblava un teatre en comptes d'un cinema. Ens vam empassar sense ni adonar-nos 3 hores de pelicula en HINDI. Era tan grafica que es podia seguir perfectament. El Danesh va venir amb nosaltres i s'ho va passar teta!!! Anar al cinema a la India es tot un espectacle!Una de les cansons de la pelicula dia aixi: "Maria, Maria, te quiero te quiero, baila conmigo, te quiero Maria"juasjuasjuasjuas aquesta la vam entendre perfectament!
A banda dels temples i de veure les ciutats, a banda de passar-nos el dia regatejant i veient paradetes, avui a Udaipur hem anat a veure un espectacle de dansa. OH, MY GOD!era el timo de la estampita, les sevillanes de les rambles... i el pitjor de tot era veure algun turista completament emocionat!!!That's indian Style!Despres de poques actuacions i descordinades, ,despres d'haver pagat l'entrada... encara demanaven donatiu!!!
Prometem escriure mes sovint!!!Aquests dies no hem pogut escriure, no cada dia es tan facil com avui!!!
PETONS PER TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!!!
NAMASTE!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

NAMASTE!!
Abans de res cal dir que les comunicacions no deuen anar massa bé doncs fins avui dimarts a la tarda no s'ha publicat l'últim comentari. Dit això, estem molt contents sobretot de que esteu bé, de que disfruteu encara més d'aquest pais i sobretot de que esteu lluny de la zona afectada per les inundacions.
Ja gairebé és l'sprint final!!!
Marc ja et veig negociant... segur que aquesta tasca t'ha tocat!!! Pobre Danesh...
Pel que ens expliqueu suposem que la zona on sou ara és més turística i no tan autèntica com les que heu vist fins ara. Cal veure-ho tot.
A Bcn ja estem en ple mes d'agost, poca gent, carrers amb certa fluidesa, apagades resoltes provisionalment,els retards amb la Renfe sense resoldre, l'aeroport totalment colapsat i les autopistes atapaïdes fins a tal punt que el diumenge van aixecar les barreres. Sense comentaris....
Vàrem estar molt contents amb la vostra trucada!!!!!!!!!!
Ara dir-vos una vegada més que us esperem i us estimem.
Jose i Montse

Anónimo dijo...

¡Hola! estamos muy contentos de saber que estais bien, ¡no os estais de nada, transporte y chofer particular! por lo menos solo teneis que regatear siempre con el mismo.
Neus hoy estoy muy contenta, pues he tenido una agradable visita ¿sabes quien? la Merce y la Ginebra, está para comersela, le he dado hasta el biberón.
mira en la pagina anterior pues hay un comentario de tu ahijada, la Merce no sabia que teniais esta pagina.
La tata esta bien "a fet cim" y se ha bañado en el lago del "Perdut".
El domingo lamaron felicitandote, el Fermin, la tieta Montserrat y el Felip.
el papa está muy contento con el paseo que se estan dando sus "genes"
el jueves hemos quedado con la Iso y Jordi aqui en casa.
Muchos besos para los tres.
¡¡NAMASTE!!

jordi-iso dijo...

Viscaaa!! Viscaaa!! Ja tenim Internet, abans de tot volem tenir unes paraules per Wanadoo: ...no, no les tindrem, poden haver menors en aquest blog!! Ara que quina feinada hem tingut en llegir-ho tot, s'ha fet de nit.... Bé pel que expliqueu (quines aventures) ens donem compte de la màgia que tenen aquests paisos: heu anat un xicot i dos xicotes i tornareu tres homes, la mama i jo ens estem pensant anar l'any que ve a veure si tornem dos xavals.je je. Només per les fotos ja es veu que ho esteu pasant "pipa" contratemps a part esteu sempre molt sonrients. Bé ja tenim ganes de que ens ho expliqueu en persona i sobre tot veure les dos mil fotos que haureu fet (eih que no sea al mediodía , ya sabeis que hay quien se duerme ja,ja,ja, ). Escolteu cal se estalviador, però tant? Ja podeu tornar demá mateix al Taj Majal i entrar per la porta del devant, val?. Ah que no m'oblidi! el passeig en bicicleta qué? Ja us val!! bé aprofiteu aquesta setmana a tope encara que segurament será la més tranquil-la, ará ja us podrem anar seguint dia a dia. Petons pels tres. Jordi-Iso.
P.d.: Digueu-nos que'l spiderman era de plàstic...porfa.

ginebra dijo...

hola a tots nosaltres estem bé, suposu q vosaltres tb. ja veig que en aquesta pagina expliqueu la vida de la india. molt bé..........
Dons fins aviat i aveure si us feu mes fotos. un patonas.........

ginebra dijo...

no vulguis saver el que m'ha custat poder escriure. pq m'havia olvidad de la contrasenya q jo havia posat el dia anterior jijijijjijijijij. La ginebra et trova molt a falta. El dia 7-8-07 vem a nar a veure la tia Dolors i va poder veure a la teva fiola ji ji ji fins a reveure petonets. Et trovem molt a falta i l'Anton encara que no t'ho creguis tb....Fins la proxima. Envia fotos.

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...