jueves, 9 de agosto de 2007

dia 29

Hello fans!!!!!Aquest sera un dels ultims escrits suculents!!!doncs aixo s'acaba. Avui estem a Jaisalamer (aqui tots som turistes espanyols, basicament catalans i bascos. Pero abans que res, recopilem:
De Udaipur varem marxar cap a Jodhpur, la ciutat blava!De cami, varem passar per Ranakpur, un temple jainista en plena jungla (precios). Jodhpur ens va agradar forsa, es una ciutat del desert on tot son cases petites amb terrasses, una gran majoria de colors blaus!!!Els carrers son tan estrets que durant la tarda tot el cel s'omplia d'estels de paper (els nens, cadascun des de la seva terrassa, el feien volar a diari!!!No se'n cansen mai). El nostre hotel estava forsa be, tot sigui dit, despres de barallar-nos amb el Danesh perque ell sempre vol anar a uns hotels i nosaltres a uns altres (aquest era la seva opcio, a vegades hem de cedir). Mentre dinavem a la terrassa de l'hotel varem tenir un ensurt: de sobte un gran (enorme de veritat) mico amb la cua ben llarga es avalansar sobre la nostra terrassa, just davant nostre, en una persecussio amb un corb. Va fer un parell de salts arribant a una altra terrassa. Vam visitar una gran fortalesa que ens va pendre quasi tot el dia. A mida que hem entrat al desert aixo ens esta agradant mes. La ciutat es molt maca.
De Jodhpur voliem marxar cap a Jaisalmer, pero el Danesh ens va recomenar amb molt enfasis que veiessim Khuri, un poble al mig del desert. Nomes entrar al poble ens varem trobar un cartell que deia "bevinguts a Khuri, 10Rs per veure la posta de sol" aqui ens varem quedar una mica mosques. El Danesh ens va portar a l'hotel que ell volia: uns bungalows de fang la mar de rustics, sense electricitat ni res de res; tot i ser rustic varem pensar que tenia el seu encant... QUINA GRACIA quan el manager de l'hotel ens va dir el preu: ERA TOT UN PACK: camell, posta de sol, cabanyes i esmorzar i dinar de cassola. JUASJUASJUAS: 2.400 Rupias (NORMALMENT, DE MITJANA DORMIM PER 400 Rupias. Evidentment, no varem dormir i li varem dir que erem turistes, pero no tontos (els pringats que van agafar el pack no van veure el sol ponent-se perque quedia la del MONZON.) Ens varem enfadar molt amb el Danesh per haver-nos portat en aquest lloc i ell amb remordiment de consciencia va sortir del cotxe corrents i va tornar amb tres caramels per a cadascu. Tot i aixi, li varem demanar que ens portes a Jaisalmer.
Aixi que aquesta es la nostra segona, de les tres nits que passarem aqui. Despres de Jaisalmer, tant sols quedara tres dies de viatge fins arribar a Delhi de nou.
Jaisalmer: ES PRECIOS, realment com un castell de sorra al mig del desert (es molt bonic i agradable de passejar, tot i que dins de la ciutat antiga (dins de la fortalesa) nomes hi ha turistes i venedors empedernits!!!) La llum marxa de tant en tant i hem de tenir la llanterna a ma. Aquesta es una de les ciutats on es veuen les postes de sol mes boniques, de moment pero fa nuvol. Esperem poder-la veure dema al vespre o be a primera hora del mati. Creuem els dits. Enlloc de seguir parlant de Jaisalmer, us ensenyem algunes fotos que valen molt la pena!!!

NAMASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.D.
Papes Marc, us hem fet cas i passem aqui tres nits!!!
Papes Neus: si no ens conectem abans, MOLT BONES VACANCES!!!!! Segur que menjareu millor que nosaltres!!!
Papes Mireia: no us preocupeu pel vol, doncs hem agafat tants transports, que ja no ens ve d'agafar la RENFE quan arribem. PER CERT!BENVINGUTS de nou al ciberespai i al nostre blog!

5 comentarios:

ginebra dijo...

tu artista ets una poca solta. Com a minim podries dedicar 4 paraules a la gent que ens preucupem per tu.
Apa fins aviat.
Patons...........

iso-jor dijo...

Hola xatos!!!

Bua!, ja no sabem si podreu llegir aquestS comentaris a l'India però per si acás sabeu que el papa no té massa problema en venir-os a buscar a l'aeroport, només cal saber l'hora. També podeu venir a dinar tots tres (una cosa rápida peque estareu desitjant arrivar a casa) , pel dimarts prepararem unes bledes i unes rodanxes de lluçet ben bullit, algú té alguna oferta millor?. Bé aquests últims dies nosaltres ja pensavem que eran de transició però les fotos que publiqueu són "guapísimas" . Petooons i fins ben aviat.

Anónimo dijo...

¡Namaste!

que sorpresa hoy no hay escritos pero si unas fotos nuevas muy bonitas, lastima que tendremos que esperar un poco para poder verlas, pues ya estamos haciendo la maleta, porque mañana vamos a Vacarisses a dormir para salir el domingo temprano, así que no sabremos nada más hasta el "martes"

la tata estás en Tolosa y temanda muchos "tonets".

Creo que estareis ansiosos por probar el menú que os espera ummm. peixet bullit, je, je,

una abrasada molt forta per els tres.

Anónimo dijo...

Namaste!!!
Encara que no sabem si us podreu conectar novament, us volem dir que estem ansiosos per veure més fotos, aquestes últimes són molt boniques i esperem veure'n moltíssimes més. I "como no...." tenim ganes que ens expliqueu totes aquestes aventures, sensacions i experiències que heu anat acumulant i que de ben segur les teniu ben "arxivades".
No cal dir que ens feria goig rebre-us a l'aeroport, però ja direu el que més us convingui.
Un petó molt fort i fins ben aviat!!!
Jose-Montse

Anónimo dijo...

Holes de nou,

Acabem d'arribar de les Bretanyes d'atipar-nos de crepes i veure velers. Molt maco, tranquil i força més car que l'Índia.

D'aquí poc marxarem cap a l'enyorada Costa Brava que encara que no tingui tantes ostres con la bretona és també excel.lent.

És fantàstic llegir els vostres comentaris i aventures mil durant el viatge. D'aquesta sortiu tots tres amb el carnet d'aventurer de primera homologat per l'Indiana Jones, Segur!

Per consum dels i de les culés: el Barça ha acabat la gira asiàtica macant una pila de gols i sense rebre'n cap. El que més el Giovanni, el mexicà del filial. Ah! i amb el Messi i el Milito encara de vacances. Mentres, el madrit encara no ha guanyat quasi cap partit de pretemporada.

Marc, (i amants del basquet) el Navarro, finalment, ha fitxat pels Menphis. Ens divertirem. L'amic Pau ho ha aconsseguit.

Poca cosa més us podem explicar ja que acabem d'arribar.

Només donar-vos moooolts records, felicitar-vos a tots tres pel magnífic blog i la vostra paciència per a omplir-lo i anar-nos explicant tots els que us ha anat passant i desitjar-vos el més plàcid viatge de tornada possible.

Salut de part de tots 4.

Francesc

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...