lunes, 13 de agosto de 2007

ULTIM DIA! :) I :(

Hola per ultim cop, esperem que nomes sigui des del blog. Avui es el nostre ultim dia, de fet aquesta nit dormim a l'avio. Papes Mireia: no cal que ens vingueu a buscar, ja ho tenim tot planejat, anirem en bus, no hi ha cap problema importa!!!!Les bledes i el peix bullit les deixem per un altre dia!!GRACIES!
Recopilem:
Al marxar de Jaisalmer, nomes teniem com a objectiu arribar a Delhi, pel cami pero haviem de parar 2 nits. Una a Bikaner i l'altre a Mandawa (es a dir, tres dies sencers de viatge). El primer dia, ens varem adonar que el Dinesh anava a una velocitat excessivament lenta per tal de no gastar benzina i varem fer 300 km. en mes de 6 hores per una bona carretera. Deduim que els diners que s'estalviava en benzina eren per a ell. Aixi que un cop a Bikaner varem decidir que podiem arribar a Delhi d'un tiron si l'home corria una mica mes. Quan li varem demanar ens va dir que era molt complicat, doncs hi havia molts trams amb nomes un carril per als dos sentits. El vam veure molt compongit i quasi ens convens. Ens va dir que li deixessim uns minuts.. se'n va anar corrents, no sabem que va fer i al cap de 3 minuts va tornar i ens va dir tot serios: ESTIC PREPARAT! juasjuasjuas.

MENYS MAL QUE NO ENS VA CONVENCER PER ANAR EN DOS DIES!la carretera semblava una autopista. I aixecant-se a les 6 del mati (que per cert, deu ser l'unic indi que no es desperta a aquesta hora doncs aquell dia es va adormir) varem arribar ahir a Delhi a les 17hores aprox.
Al arribar a Delhi ens varem despedir d'ell... Ei, al final li varem donar propina i tot!Tambe una llanterna, una samarreta, una ampolla de whisky (3 euros), un ganivet de cuina i un dia lliure. Se'n va anar mes conent que un ginjol!!quin paio!!!

Avui ens prenem el dia de relax, fent temps per marxar: ens atiborrat amb una super crepe de xocolata bonissima!!!i passsejarem una mica fins l'hora de marxar (tot i que a DELHI no donen masses ganes de passejar, tot es brut i pudent).
Be, dema ens teniu a casa si tot va be!!!! I DIJOUS A TREBALLAR (AIXO ES EL PITJOR DE TOT)

AGRAIMENTS:
A tots els fidels i als espontanis, al que heu marxat de vacances i als que ja heu tornat, als que ens heu llegit pero no ens heu escrit, als que ens heu escrit tambe, als alts i als baixos, als prims i als grassos (per cert ens hem aprimat una micona), als morenos i als cremats, als que heu tingut internet i als que no, als que ens heu escrit des de l'altra punta del mon i als que ho heu fet des de casa (o la feina), a tots i totes els que ens estimeu, i als que no... tambe. Que ens hagueu escrit durant aquest mes ha sigut una passada, doncs ens ha ajudat a tirar endavant aquest blog!!!!Hem estat molt contents de rebre comentaris, doncs tots ens han fet riure!!!!!SOU TOTS I TOTES MOLT DIVERTITS!!!!

NAMASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentarios:

Nuestros Viajes Baratos dijo...

Hola nepalies!!
, som el lucas i el pedro, de nuestrosviajebaratos.es, hem creat el nostre blog per demostrar a la gent que hi ha un altra forma de viatjar , sense grans companyies i sense grands fortunes, sense hotels ni billets, simplement contant amb la ajuda de les persones, l'esforç dun mateix i una mica de calers, fins i tot menys del que un gastaria siguent a la seva casa.
Malhauradament, encara no ens llegeix molta gent, per aixo ens agradaria demanarvos un intercanvi de enllaços, per que algu mes ens pugui llegir i s'animi a iniciar viatges d'una manera diferent...

un abrazo

Planeta Dunia dijo...

Hola, soy Dunia, colaboradora de www.viamedius.com y con varios blogs propios en Blogger: http://planeta-dunia.blogspot.com/. Os escribo porque estamos realizando unas entrevistas a los viajeros y bloggers que consideramos más interesantes de España e Iberoamérica, he visto vuestro blog a través de la página de Mireia y Marc http://viatge365.blogspot.com/ y me encantaría poder entrevistaros.

Las entrevistas se están publicando en el blog www.porviajeros.com por si queréis leer alguna. Si lo encontráis interesante y os parece bien, también se trata de hacer una mención en vuestro blog a la entrevista (con un enlace a Viamedius.com) y dar a conocer nuestros blogs mutuamente.

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...