lunes, 13 de agosto de 2007

ULTIM DIA! :) I :(

Hola per ultim cop, esperem que nomes sigui des del blog. Avui es el nostre ultim dia, de fet aquesta nit dormim a l'avio. Papes Mireia: no cal que ens vingueu a buscar, ja ho tenim tot planejat, anirem en bus, no hi ha cap problema importa!!!!Les bledes i el peix bullit les deixem per un altre dia!!GRACIES!
Recopilem:
Al marxar de Jaisalmer, nomes teniem com a objectiu arribar a Delhi, pel cami pero haviem de parar 2 nits. Una a Bikaner i l'altre a Mandawa (es a dir, tres dies sencers de viatge). El primer dia, ens varem adonar que el Dinesh anava a una velocitat excessivament lenta per tal de no gastar benzina i varem fer 300 km. en mes de 6 hores per una bona carretera. Deduim que els diners que s'estalviava en benzina eren per a ell. Aixi que un cop a Bikaner varem decidir que podiem arribar a Delhi d'un tiron si l'home corria una mica mes. Quan li varem demanar ens va dir que era molt complicat, doncs hi havia molts trams amb nomes un carril per als dos sentits. El vam veure molt compongit i quasi ens convens. Ens va dir que li deixessim uns minuts.. se'n va anar corrents, no sabem que va fer i al cap de 3 minuts va tornar i ens va dir tot serios: ESTIC PREPARAT! juasjuasjuas.

MENYS MAL QUE NO ENS VA CONVENCER PER ANAR EN DOS DIES!la carretera semblava una autopista. I aixecant-se a les 6 del mati (que per cert, deu ser l'unic indi que no es desperta a aquesta hora doncs aquell dia es va adormir) varem arribar ahir a Delhi a les 17hores aprox.
Al arribar a Delhi ens varem despedir d'ell... Ei, al final li varem donar propina i tot!Tambe una llanterna, una samarreta, una ampolla de whisky (3 euros), un ganivet de cuina i un dia lliure. Se'n va anar mes conent que un ginjol!!quin paio!!!

Avui ens prenem el dia de relax, fent temps per marxar: ens atiborrat amb una super crepe de xocolata bonissima!!!i passsejarem una mica fins l'hora de marxar (tot i que a DELHI no donen masses ganes de passejar, tot es brut i pudent).
Be, dema ens teniu a casa si tot va be!!!! I DIJOUS A TREBALLAR (AIXO ES EL PITJOR DE TOT)

AGRAIMENTS:
A tots els fidels i als espontanis, al que heu marxat de vacances i als que ja heu tornat, als que ens heu llegit pero no ens heu escrit, als que ens heu escrit tambe, als alts i als baixos, als prims i als grassos (per cert ens hem aprimat una micona), als morenos i als cremats, als que heu tingut internet i als que no, als que ens heu escrit des de l'altra punta del mon i als que ho heu fet des de casa (o la feina), a tots i totes els que ens estimeu, i als que no... tambe. Que ens hagueu escrit durant aquest mes ha sigut una passada, doncs ens ha ajudat a tirar endavant aquest blog!!!!Hem estat molt contents de rebre comentaris, doncs tots ens han fet riure!!!!!SOU TOTS I TOTES MOLT DIVERTITS!!!!

NAMASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jueves, 9 de agosto de 2007

dia 29

Hello fans!!!!!Aquest sera un dels ultims escrits suculents!!!doncs aixo s'acaba. Avui estem a Jaisalamer (aqui tots som turistes espanyols, basicament catalans i bascos. Pero abans que res, recopilem:
De Udaipur varem marxar cap a Jodhpur, la ciutat blava!De cami, varem passar per Ranakpur, un temple jainista en plena jungla (precios). Jodhpur ens va agradar forsa, es una ciutat del desert on tot son cases petites amb terrasses, una gran majoria de colors blaus!!!Els carrers son tan estrets que durant la tarda tot el cel s'omplia d'estels de paper (els nens, cadascun des de la seva terrassa, el feien volar a diari!!!No se'n cansen mai). El nostre hotel estava forsa be, tot sigui dit, despres de barallar-nos amb el Danesh perque ell sempre vol anar a uns hotels i nosaltres a uns altres (aquest era la seva opcio, a vegades hem de cedir). Mentre dinavem a la terrassa de l'hotel varem tenir un ensurt: de sobte un gran (enorme de veritat) mico amb la cua ben llarga es avalansar sobre la nostra terrassa, just davant nostre, en una persecussio amb un corb. Va fer un parell de salts arribant a una altra terrassa. Vam visitar una gran fortalesa que ens va pendre quasi tot el dia. A mida que hem entrat al desert aixo ens esta agradant mes. La ciutat es molt maca.
De Jodhpur voliem marxar cap a Jaisalmer, pero el Danesh ens va recomenar amb molt enfasis que veiessim Khuri, un poble al mig del desert. Nomes entrar al poble ens varem trobar un cartell que deia "bevinguts a Khuri, 10Rs per veure la posta de sol" aqui ens varem quedar una mica mosques. El Danesh ens va portar a l'hotel que ell volia: uns bungalows de fang la mar de rustics, sense electricitat ni res de res; tot i ser rustic varem pensar que tenia el seu encant... QUINA GRACIA quan el manager de l'hotel ens va dir el preu: ERA TOT UN PACK: camell, posta de sol, cabanyes i esmorzar i dinar de cassola. JUASJUASJUAS: 2.400 Rupias (NORMALMENT, DE MITJANA DORMIM PER 400 Rupias. Evidentment, no varem dormir i li varem dir que erem turistes, pero no tontos (els pringats que van agafar el pack no van veure el sol ponent-se perque quedia la del MONZON.) Ens varem enfadar molt amb el Danesh per haver-nos portat en aquest lloc i ell amb remordiment de consciencia va sortir del cotxe corrents i va tornar amb tres caramels per a cadascu. Tot i aixi, li varem demanar que ens portes a Jaisalmer.
Aixi que aquesta es la nostra segona, de les tres nits que passarem aqui. Despres de Jaisalmer, tant sols quedara tres dies de viatge fins arribar a Delhi de nou.
Jaisalmer: ES PRECIOS, realment com un castell de sorra al mig del desert (es molt bonic i agradable de passejar, tot i que dins de la ciutat antiga (dins de la fortalesa) nomes hi ha turistes i venedors empedernits!!!) La llum marxa de tant en tant i hem de tenir la llanterna a ma. Aquesta es una de les ciutats on es veuen les postes de sol mes boniques, de moment pero fa nuvol. Esperem poder-la veure dema al vespre o be a primera hora del mati. Creuem els dits. Enlloc de seguir parlant de Jaisalmer, us ensenyem algunes fotos que valen molt la pena!!!

NAMASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.D.
Papes Marc, us hem fet cas i passem aqui tres nits!!!
Papes Neus: si no ens conectem abans, MOLT BONES VACANCES!!!!! Segur que menjareu millor que nosaltres!!!
Papes Mireia: no us preocupeu pel vol, doncs hem agafat tants transports, que ja no ens ve d'agafar la RENFE quan arribem. PER CERT!BENVINGUTS de nou al ciberespai i al nostre blog!

sábado, 4 de agosto de 2007

dia 21

HOLA FAMILIA!!!!En primer lloc, comentar que estem molt lluny de les inundacions, i que per sort estem fora de perill. Estem de conya!!!ja tots bons i podent tolerar els forts aires acondicionats d'aquesta gent!!
En segon lloc, agrair a tots aquells que ens heu estat seguint i que ara us toca a vosaltres gaudir de les vostres vacances!!!!!QUE VAGIN MOLT BE!!!!i si feu un blog el seguirem!!!!jejejeje
Estem a Udaipur, en principi, no consta a l'itinerari, de fet, ultimament hem variat molt l'itinerari.
Recopilem:
Varem marxar de Varanasi cap a Agra, com ja sabeu en un tren nocturn!AQUEST COP EL TREN DE LA BARBIE HAPPY FLOWER!!!La majoria eren nenes molt descocades i que a primera hora del mati s'estaven maquillant!!Tot erem turistes, i el tren semblava un altre!!!

Un cop a Agra ens va entrar la mala llet: entrar al Taj Mahal ens costava el mateix que dormir els tres, tres nits en un bon hotel ( QUINA VERGONYA I ESTAFA). Cal especificar, que els indis entraven quasi gratis. Varem fer boicot i el varem anar a veure per la part posterior. Igual o + bonic i gratis!!!!
Com que a Agra no hi ha gaire cosa mes a veure, voliem empendre el viatge cap al Rajhastan aquella mateixa tarda, com que no hi havia trens, varem decidir llogar un cotxe. Voliem un cotxe per un dia i en vam acabar llogant un per 13 dies, es a dir fins que marxem (conductor i maldecaps inclosos) El nostre nou company es diu DANESH!!ve amb nosaltres a tot arreu, es un bon home pero ens "sableja" sempre que pot, anar amb ell comporta negociacio constant (3/4 hora de negociacio aprox. ) Tot i aixi ens cau be, es divertit i te un bon cor. El primer dia ens va portar a casa seva, varem pendre un te mentre coneixiem a la seva familia i ell es preparava pel viatge.
Ja hem visitat: Fathepur Sikri (molt a prop d'Agra), Jaipur, Pushkar i ara Udaipur. Aquestes ciutats ens estan agradant mes que el que haviem vist d'India fins ara, el Rajhastan es realment molt bonic!Tot i aixi, tot lo bonic que tenen ho tenen molt descuidat i brut. Sap greu veure un palau milenari ple de pintades "PAQUI TE QUIERO".
Anecdotes:
Hem estat al CINE!!!!hem anat a veure la ultima estrena del moment en un dels millors cinemes de la India. Semblava un teatre en comptes d'un cinema. Ens vam empassar sense ni adonar-nos 3 hores de pelicula en HINDI. Era tan grafica que es podia seguir perfectament. El Danesh va venir amb nosaltres i s'ho va passar teta!!! Anar al cinema a la India es tot un espectacle!Una de les cansons de la pelicula dia aixi: "Maria, Maria, te quiero te quiero, baila conmigo, te quiero Maria"juasjuasjuasjuas aquesta la vam entendre perfectament!
A banda dels temples i de veure les ciutats, a banda de passar-nos el dia regatejant i veient paradetes, avui a Udaipur hem anat a veure un espectacle de dansa. OH, MY GOD!era el timo de la estampita, les sevillanes de les rambles... i el pitjor de tot era veure algun turista completament emocionat!!!That's indian Style!Despres de poques actuacions i descordinades, ,despres d'haver pagat l'entrada... encara demanaven donatiu!!!
Prometem escriure mes sovint!!!Aquests dies no hem pogut escriure, no cada dia es tan facil com avui!!!
PETONS PER TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!!!
NAMASTE!

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...