jueves, 5 de julio de 2007

Comentaris




Estem preparats per l'aventura. Emocionats, a l'expectativa, amb incertesa i amb el culet una mica petit... emprenem el viatge!!!!
VOLEM NOTÍCIES VOSTRES!!!
Esperem que, dia a dia, també ens expliqueu les vostres notícies: anècdotes, el més important del dia, etc. En resum, el que més us vingui de gust explicar!!!!!!! Si no voleu signar, no signeu... si us coneixem prou ja sabrem qui sou; el més important és que vosaltres també compartiu amb nosaltres i que us deixeu anar.

8 comentarios:

Mireia.viatge365 dijo...

Això és un prova definitiva!

Coses nostres dijo...

N'hi ha que som curiosos de mena i.. ves per on!, navegant i navegant hem arribat fins aquí.

Estem segurs que el viatge serà un èxit i desitjem que vagi el millor possible.

Salut i sort.

Anónimo dijo...

Ei, us he dit que sou els millors????

Anónimo dijo...

Ja coneixem una mica la vostra faceta aventurera i agosarada.
Ara només us volem dir que ens feu molta enveja, us desitgem moltíssima sort, disfruteu i feu moltes, moltes fotos per poder-ne gaudir tots plegats....

Anónimo dijo...

Ens agradaria tant tornar al Nepal! Si passeu algun dia a Katmandú, al barri del Thamel hi ha una agència al bell mig que es diu Trekking Team, si la trobeu doneu records de part nostra al Samsha Ram Tamang i al Ramesh Guni que van ser els nostres portador i guia respectivament. Tan aviat com poguem els escriurem, vam passar amb ells uns dies inoblidables per l'Annapurna.
Ja veureu com el Nepal també us enganxa, anirem seguint amb molta il.lusió el vostre viatge, que estem segurs, disfrutareu d'alló més.
Molts petonsss!
Tiets

iso-jor dijo...

Ja veiem que heu començat bé, bon viatge i no heu perdut res!, estem contents que us hagi visitat el
Monzón, és tan típic.....! Avui hem fet un lapsus per Barcelona però ara ja fins el 30 de Juliol, bé li direm a l'Albert(que avui ha començat a treballar i fa manteniment d' aire acondicionat als ambulatoris) que vagi entrant a la página, ok? Apa a seguir amb el viatge " a tope" i no deixeu escapar ni un segon. Petonets pels tres.

Anónimo dijo...

Bona tarda?? nit??

No res, solament donar-us molt d'anims i deciros que segurissim, q os han engañado ya un montón de vagadas... y las q vendrán.

Conociendo a 2/3 del equipo tot quedará en manos de la simpática...
:-P

Tenéis un telf móvil donde poder contactaros??

Molta sort i aprofiteu,
Jean Paul

Anónimo dijo...

Ei Marc!
Som el Manu, el Jordi i la Marta C. Ja hem vist les teves fotos. Quines pintes! Segur que us segresta un grup raro dels que hi ha per aquí.
Novetats a FN: ja tenim furgo. Com que no hi havia patrocinador n'hem comprat una al Sr. Manolo. Es un gitano i diu que li anava molt bé per portar les gallines i que li sap greu vendre-la. té uns quants bonys i els seients plens de terra, però crec que ens anirà super bé.
Ah, al final no hi ha segell del Garraf perquè la MArta se n'ha cansat. Ara vol protegir unes cales de la Costa Brava.
El pol ha marxar de vacances i el Manu ha trobat la combinació de la caixa forta. Demà anem tots de vacances al Brasil(1er anirem a fer unes braves al Tomàs).

Ja t'anirem informant a través del nou "newsletter EN NOM DE LA NATURA"


Un petó

P.S: El mou Magnum "sensation" no val res!

UN MES DÓNA PER MOLT, I SI NO US HO CREIEU... US CONVIDEM A COMPROVAR-HO!

El 14 de juliol comença un llarg viatge d'un mes que de ben segur, com a mínim NOSALTRES, no oblidarem mai!Amb un bitllet d'avió realment econòmic 489€ anar i tornar (taxes incloses) i amb pocs plans més a la motxilla emprenem l'aventura de l'estiu del 2007.
36 hores després d'aterrar a DELHI, comprobarem si és realment la capital del caos, volem a Kathmandú.

DIES ABANS DEL VIATGE

Bé, estem ultimant els preparatius. Ja tenim la farmaciola i... jeje... de moment només això.

Ens hem tret els visats des d'aquí per no perdre temps allà.

Tenim una setmana per atiborrar-nos de menjar que ens vingui de gust, doncs som conscients que durant 30 dies menjarem poca cosa més que arròs, llenties, espècies i iogurt. Tenim l'esperança de perdre una mica de pes!!jeje...